Over 2 maanden...
Door: Ilja
Blijf op de hoogte en volg Ilja
25 Juni 2008 | Nederland, Breda
Ik ga daar 4 en halve maand werken bij American Adventure Tours. Dit is een incoming touroperator en mijn beste vriendinnetje Lizette wordt mijn nieuwe collega! De laatste twee weken maken wij een reisje door het Caribisch gebied om even bij te komen;) en om ons klaar te maken om weer naar ons kikkerlandje terug te vliegen.
Die 5 maanden komen wij dus wel door..
Op dit moment zijn wij nog aan het wachten op ons visum. Waarschijnlijk zal dit over een maand geregeld zijn. Dan gaat ons stagebedrijf een ticket boeken en dan weten wij precies wanneer wij vertrekken. Nu nog even afwachten dus..
Via deze site zal ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze avonturen hier en natuurlijk hoe onze stage verloopt. Ik zal ook zoveel mogelijk foto's plaatsen, zodat ik jullie lekker jaloers kan maken hihi!
Voor nu stop ik er mee en hou jullie zoveel mogelijk op de hoogte via deze site.
Liefs Ilja
25 Juni 2008 - 09:05
Lizette:
Hihi nu heb ik lekker het eerste berichtje op jou site geplaatst!! we gaan ook lekker samen!!! :D
xxxxxxx -
25 Juni 2008 - 10:08
Wendy :
Heel veel plezier en suc6 op je(jullie) stage!
xxx -
25 Juni 2008 - 10:18
Myrthe:
Hee Ilja,
Weet je HOE gaaf! Het kan bijna niet missen dat je een super stage tegemoed gaat. Heel veel plezier, geniet er van/ geniet er samen van! :D
Goede reis alvast ;)
Kus -
25 Juni 2008 - 10:52
Annewil:
Have fun in Hollywood! (veel foto's maken, die wil ik zien) xxx -
25 Juni 2008 - 11:09
Tom:
Hello! Ik zal je verhaaltjes met alle plezier volgen.
Tot vanavond bij Beks!x
PS: lizette, jij ook een waarbenjij? -
25 Juni 2008 - 11:10
Masja:
Je kan nie vroeg zijn met het bijhouden van een site. ;-)
En ja, foto's en verhaaltjes zijn uiteraard verplicht...
We houden jullie in de gaten :-)
25 Juni 2008 - 11:17
Tom:
Hello! Ik zal je verhaaltjes met alle plezier volgen.
Tot vanavond bij Beks!x
PS: lizette, jij ook een waarbenjij? -
25 Juni 2008 - 11:17
Jean:
Tof, zal zo nu en dan een keertje kijken. Ik wil ook naar Amerika! -
25 Juni 2008 - 13:31
Papa En Mama:
Heel veel plezier en succes gewenst met de voorbereiding van je grote avontuur.
De spanning vooraf en de voorpret horen er natuurlijk even goed als de reis zelf.
We z volgen jullie op de voet!
25 Juni 2008 - 18:03
en, ;gezond weer terug!
groet Ome Jan -
10 Juli 2008 - 19:25
Rob En Margriet:
Zo, krijgen we weer een wereldreiziger erbij in de familie? Nou wij vinden het leuk en volgen je op de voet. Veel succes en plezier. Ik (Rob) moet in het najaar voor mijn werk naar Gainesville, dus misschien kom ik dan nog langs. We houden je in de gaten. -
19 Juli 2008 - 21:54
Boudewijn :
haa!
hebben we eindelijk weer een beetje contact, ga je weg :-(. bah! beter hou je me goed op de hoogte hier komend halfjaar dan hoor...
xx -
04 Augustus 2008 - 13:51
Fem:
Heee IL!
jij gaat het daar zeker heel erg naar je zin hebben samen met liz! leuk dat je een berichtje had gepost!.. nog ffff en dan gaan er allemaal ruige verhalen op de site komen! ik ben benieuwd en ga je ook zeker volgen!.. gek om elkaar over een half jaar allemaal pas weer te zien ghehe.. maaruh met KNO ga je mij niet zien hoor ;) kheb het gehaald!.. nou geniet nog van je vakantie! ik ben vannacht teruggekomen van italie en ga nu proberen om weer een beetje te wennen hier in nederland!
Liefs femsol -
10 Augustus 2008 - 17:19
Ineke:
nou meid ik blijf je volgen veel succes. groetjes ineke -
12 Augustus 2008 - 14:54
Oom Jan:
Hoi Ilja,
Spannend. Ik heb zondag gehoord dat je binnenkort gaat, maar nog steeds geen visum hebt. Dat heb je toch echt nodig. Marissa had ook wat moeite er mee, dus laat het niet te lang liggen, maar zit er bovenop!!
Ik hoop dat je heel veel plezier zult hebben en ook nog wat leert (daar ga je uiteindelijk voor). Maar met je vriendin erbij kan het niet fout gaan. Succes en ik zal je blijven volgen.
Oom Jan -
17 Augustus 2008 - 19:14
Koen:
Heey Illis!
Is de spanning al te snijden daar?
Ik zou maar een beetje opschieten met je visum zoals ik hier boven lees.. ;)
Ben jaloers op het weer wat je (hopelijk..) gaat krijgen!
Heel veel succes met je stage, en natuurlijk een leuke tijd daar!
zie je zaterdag nog even kuss
19 Augustus 2008 - 14:27
Irene:
Hey Ilja
Nou ik heb me aangemeld hoor. dan kan ik je verhalen lezen op je site! t komt nu snel dichterbij he!! leuk leuk leuk.
groetjes Irene -
31 Augustus 2008 - 20:29
Freek:
Hey hey, welkom in The States ook voor jou natuurlijk, ik kan hier hetzelfde neerzetten als bij Lizette maar dat is natuurlijk niet orgineel dus voor jou een ander tekstje en aangezien jullie toch alles delen houden jullie elkaar maar op de hoogte van wat ik tegen jullie gezegd heb haha.
Hoe is je eerste transatlantische vlucht bevallen, lange zit he? Hopelijk heb je niet te veel last van een jet lag, want je moet natuurlijk wel een verpletterende indruk maken op je eerste dag he.
Ik wens je super veel succes en ik hoop niet dat Lizetje nu jaloers op je is omdat jij een langer tekstje hebt dan zij, als ze mee zit te lezen zeg maar tegen haar dat ik het goed maak.
Dikke kus -
01 September 2008 - 12:05
Jamie:
eeeennnn...? hoe is de vluhct gegaan? hoe is het daar? -
01 September 2008 - 17:04
Hey!
Alles goed gegaan gisteren??? Ik ben weer veilig in het koude Nederland blehhh.
Ik heb wel jou dubbelganger gezien hihi.
Heel veel suc6 daaro!
xxx wendy -
01 September 2008 - 17:10
Hey!
Alles goed gegaan gisteren??? Ik ben weer veilig in het koude Nederland blehhh.
Ik heb wel jou dubbelganger gezien hihi.
Heel veel suc6 daaro!
xxx wendy