Hip Hip.. van de koeien naar de kip kip..
Door: Ilja
Blijf op de hoogte en volg Ilja
03 September 2008 | Verenigde Staten, Los Angeles
Ben ik net twee dagen in Hollywood, heb ik alweer een reis van acht uur achter de rug. Van Fort Lauderdale vloog ik vanmiddag naar Charlotte nog wat en daar vandaan naar LA.
Nadat ik naar het hotel was gebracht, ging ik eerst ff mijn kamertje in om een kijkje te nemen. Moet zeggen dat het er erg goed uit ziet. Ik kan zelfs kiezen uit twee tweepersoons bedden, wat een luxe!
Net lekker gedoucht en zo slapen, want om half 9 vertrekt de tourbus richting san francisco. Ik ga mijn keeltje maar vast schrapen..
Ik heb net al wat mensen van de groep ontmoet. Echt super aardige mensen. Wilden van alles en nog wat van me weten haha. Kreeg meteen een drankje aangeboden, dus dat zit wel goed;). Ook heb ik natuurlijk de tourguide Dave ontmoet. Hele leuke vent! Hij heeft me even het een en ander uitgelegd, zodat ik een beetje weet wat het plan is voor de komende weken. Hij vond ons in ieder geval nu al een goed team haha!
Nou, sorry dat ik jullie alweer lastig val met een lap tekst, maar ik maak ook zoveel mee en vind het leuk om met jullie te delen.
Bedankt al voor de leuke reacties, maar ik mis er nog een aantal hoor;)
Ik ga nu lekker in een van mijn tweepersoons bedden liggen;) en jullie horen van de week wel weer iets van mij. Ohja ik heb trouwens een telefoon gekocht. Dus voor de gene die mij willen bereiken:
9546628131.weet niet of er nog een netnummer achter moet ofzo, maar dat moet je dan zelf maar uitzoeken;)
Denk er wel aan dat het hier nu 9 uur tijdsverschil is.
Mensen, u hoort van mij! X Ilja
03 September 2008 - 09:00
Tom:
Zo te lezen ben je goed terecht gekomen. En jawel...ze heeft alweer een drankje gekregen hoor. Klinkt goed. Ik ga weer naar de les. groetjes -
03 September 2008 - 09:10
Irene :
Hey Ilja
leuk om te lezen dat je goed bent aangekomen! leuke verhalen allemaal zeg. Ik van vanaaf vandaag officieel afgestudeerd! jeeuuj. ik zal er ook nog eentje op jou drinken :P
liefs Irene -
03 September 2008 - 12:13
Masja:
We hoeven geen medelijden met jou te hebben, dat lees ik wel :-)
Ik hoop alleen dat je stem het een beetje trekt en dat je nie zoals mij gaat klinken...
Maarre relaxt dat je nu telefoon hebt, thx voor je sms! Mijne ook gehad? Dan weten we zeker dat het werkt.
Valt me trouwens tegen dat pap en mam nog geen bericht hebben achter gelaten. Ik zal ze vanaaf eens bellen!
Vertaalse! xxxx Massie -
03 September 2008 - 13:24
Ha Ilja,
Wat een avonturierster ben je toch! En je hebt het goed naar je zin zo te lezen. Wel een beetje oppassen met die Dave, hoor. Ik hoef geen Amerikaanse schoonzoon!
Veel plezier met je 50 plussers en een hele goede rondreis gewenst en kusjes van mama en papa. -
03 September 2008 - 22:31
Papamike:
Hoi Meisje.
Zo te horen ben je voor het geluk geboren,geniet maar,maar blijf oppassen
gisteren,samen met mama dagje uit geweest, naar deventer was gezellig en rustig ook uit eten.
Ga nu naar bed mama lig er al een dik uur op.
Ik denk aan jouw.
Grote KUUUUUUSS.
Papamike -
04 September 2008 - 01:23
Liz:
YO travelmate!
zit ik hier in washington in mijn hotelletje op een computer en kom ik zomaar een verhaaltje van jou tegen! vet leuk :)
laat je dan ook snel even weten hoe het allemaal gegaan is.. *ook al weet ik al het een en het ander van je smsjes :)*
ik ga snel ook een verhaaltje plaatsen zodat je wat uitgebreider verslag kan lezen van mijn reisJE.. hihi moet vrijdagnacht alweer terug.. ik vlieg om 7uur S'MORGENS!!
maargoed.. leuk om zomaar een berichtje van jou tegen te komen en hoop dat we snel even kunnen bellen!
dikke pakkert! xxx -
04 September 2008 - 01:24
Liz:
je moet trouwens even je huidige locatie veranderen want zover ik weet zit u niet meer in Hollywood hoor ;)
xxxx -
04 September 2008 - 10:04
Papa Mike:
hoi meisie.
Ik ben nu bij je jongste zus jouw gordijnrail van breda aan het ophangen inde huiskamer(is al klaar).
Ik zei tegen die lelijke vriend van Masja,Heb je al een berichtje naar haar oudste zus gestuurd????
Heb hem al op zijn donder gegeven
doei KKUUUSSSS
Papamike -
05 September 2008 - 08:46
Jamie:
nou heb 6x proberen te smsen met verschillende net-nummers maar niet gelukt dus als je het weet, wil ik het graag weten haha!! xxx -
05 September 2008 - 14:47
Margriet Veldhuis:
hallo Ilja,
wat schrijf je toch gezellig!!
Wel meteen aan het werk gezet,en nog wel zo veel mensen in een groep.
Knap hoor, ik blijf je volgen,en laat af en toe wel iets van me horen.
Morgen feest van je ouders. Ook groet van tante Wilma, ze heeft nog geen internet, komt eraan!! veel groet uit regenachtig Uden tante Margriet. -
06 September 2008 - 11:44
Ha ilja,
op dit moment zitten we te wachten tot ons feestje begint.
Over een uurtje is het zover.
En natuurlijk moeten we daarbij ook aan jou denken.
zo ver weg en alleen?
Bevalt het reizen, tolken en begeleiden nog goed?
we denken vandaag speciaal aan jou en hopen snel weer wat van je te horen. xxx papa en mama -
07 September 2008 - 10:52
Maryes:
Een beetje jaloers word ik wel hoor als ik alles zo lees.
Wat een prachtige reis maak jij mee!
Blijf genieten en wij blijven je volgen.
kusjes papa en mama.