Home sweet home
Door: Ilja
Blijf op de hoogte en volg Ilja
18 September 2008 | Verenigde Staten, Hollywood
Ik ben weer terug van weg geweest.
En ik heb alweer bijna de tweede dag op kantoor achter de rug. Poeh, wel een stuk minder leuk dan mijn coole trip! Maar goed, ik maak er maar het beste van. Vandaag ben ik de hele dag bezig geweest met het bellen van restaurants om reserveringen te bevestigen. Daarnaast heb ik in excell een contactlijst gemaakt. Beeeetje hersendodend... Gelukkig hebben we tussendoor gezellig met zijn allen Braziliaans geluncht! Dat was apart maar best wel te eten.
Lizette is gisteren vertrokken naar het verre Canada, dus ik zit alweer twee weken alleen. Ach, je begint er aan te wennen. Straks maar eens heerlijk uitrusten op het strand;).
Oja, ik vergeet gewoon helemaal te vertellen over mijn laatste dagen van mijn trip!! Ik heb echt geweldige dingen gezien en gedaan!
Nadat we in Las Vegas waren zijn we doorgereden naar de Grand Canyon!! En het mooiste was dat ik mee mocht in de helicopter!!! En: ik mocht voor bij de piloot zitten:D:D was echt een leuke ervaring. Foto's volgen nog zodat jullie er ook een beetje van kunnen genieten;). Na deze geweldige dag zijn we nog naar Zion Canyon en Bryce Canyon geweest. Daarna zijn we nog naar een aantal plaatsjes in de middle of nowhere geweest.. niet echt boeiend.
De laatste avond hebben we samen gegeten en we ontdekte dat er een
'disco' in het hotel zat. Ik heb nog nooit zoveel (dronken) 50plussers uit hun dak zien gaan haha!
En trouwens, het verhaal over dat je in Amerika niet kan drinken onder 21 is bull shit want ik heb al aardig wat alcoholische versnaperingen genuttigd hoor (jammer he pap en mam;))
De volgend ochtend zouden we ook een farwell lunch gaan doen met zijn allen. Dus ik eindelijk een keer uitslapen tot 10.00 (yeah!) en toen om 11uur gingen we ontbijten. krijg ik gewoon een glas rode wijn omdat Dave perse wilde toasten... Nou daarna heb ik vlees, aardappelpurree en sla gegeten als ontbijt, jammie! in ieder geval had ik een stevige bodem voor de hele dag!
Om half 2 brachten Dave en ik de mensen naar het vliegveld om ze uit te zwaaien. Nou ik voelde me net een celebrity. 39 Hollandse handen de lucht in en geflits van fototoestellen. Heb zelfs nog 70 dollar fooi en allemaal lieve kaartjes en briefjes gekregen voor mijn taak als tolk! Vond ik toch wel erg fijn!
Nadat de 'Dutchies' en Dave naar hun gate waren, ging ik ook naar mijn gate. Maar de vlucht was zo krom dat ik eerst 9uur moest wachten op het vliegveld in Los Angeles. Ik heb dus echt van alles gedaan om de tijd door te komen.. pfff ik was al gaar voordat ik in het vliegtuig zat! Maar om 10 uur s' ochtends kwam ik dan aan in Fort Lauderdale en kwam Paula me ophalen. Intussen waren we verhuisd van 'mini hotelkamer' naar 'wat grotere hotelkamer' en ik wilde wat gaan bijslapen, maar ik was klaar wakker!! S'middags kwam Liz van kantoor en toen hebben we natuurlijk lekker ouderwets bijgekletst. Was echt kei fijn weer! Ze heeft me ook meegenomen naar Aventura Mall, wat een heel groot winkelcentrum is. Maar de winkels waren eigenlijk een beetje te duur voor ons.. dus toen heb ik mijn gewoonte om naar de Starbucks te gaan maar aan haar geintroduceerd;).
Ook hebben we die avond voor het eerst gekookt in Amerika!! Heerlijk taco' s en tortilla's gegeten. Daarna was ik echt helemaal uitgeput en viel ik als een blok in slaap. De wekker ging helaas al om kwart voor 7 omdat we naar kantoor moesten.. Bleaaah!
Dit weekend is vrijgeboekt om bij te SLAPEN!!!
Oke luitjes, ik ben weer uitgepraat. Als Liz terug is met de (spiksplinter nieuwe rode mooie) camera, zal ik nog wat foto's van mijn reis er op zetten.
Tot laterrrr! xxx
18 September 2008 - 20:42
Ans:
Ha Ilja,
Jammer dat jij en Lizette maar zo weinig tijd samen hebben gehad. Die overgang van de hele dag op stap zijn en nu saaie klusjes op kantoor doen is wel erg groot. In ieder geval sterkte! -
18 September 2008 - 23:50
Lizette:
heeej chica!
Goedemorgen! (je leest dit vast pas op kantoor..) Jij ook alweer een verhaaltje! Kei goed! Als we dit zo goed volhouden de komende vijf maanden hebben we een mooi dagboek bij elkaar van onze reis. Misschien moeten we het dan maar gaan bundelen met de foto's erbij en dan hebben we een prachtige herinnering! Hihi..
Oww neee heb je moeten reconfirmen.. Soo boring.. en idd.. de helft snapt je niet en de rest neemt niet op. Dusja dan blijf je wel bellen.. Echt kei irritant..
Ik hoop dat je de avond een beetje doorkomt! je hebt vast net gegeten en zit je vast een filmpje te kijken! :D. Ben je na het werk nog ff naar de beach geweest?
De ontmoeting en alles ging trouwens heel goed. Zijn echt hele leuke mensen en Dave is ook leuk! Nou ga maar een lekker douchen en een relax avondje houden :D. Succes met excel zooi, bellen en regelen! Weet hoe stom het is.. Maar er komt een keer een einde aan ;)
Dikke zoen! doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
19 September 2008 - 09:18
Jamie:
hey meis,
klinkt allemaal weer goed wat je de laatste daagies gedaan hebt en nu was minder werkt maja hoort erbij he. werkze en succes xxx -
19 September 2008 - 19:14
Jan Nooijen:
Hoi Ilja,
Goed te horen dat je het naar je zin hebt; = je geniet, en veel leert.
Excel op de p.c. kan ik (nog ) niet; jij dus wel!
Leuk 70 € fooi !
tot mails .;lach geniet en ,.....gezond weer terug .
groetjes Ome Jan / tante Mieke -
23 September 2008 - 19:16
Ans:
Ilja, ik hoop toch niet dat ze jullie de rest van de stage bezighouden met dingen overtypen, zoals ik op de site van Lizette las. Nou ja je leert in ieder geval goed Engels. Groetjes! -
23 September 2008 - 20:08
Jan Zegers:
Hoi Ilja,
Om jaloers op te worden. Zo veel bezichtigen op kosten van de baas. Dat beetje slaap haal wel weer in op kantoor. Je hebt een naam hoog te houden: op kantoor zitten alleen slapers. Kan ik over meepraten !! Blijf schrijven, dat de je erg goed. Ik geniet er telkens van. Onze vakantie naar het Balatonmeer (5 dagen) en Bayerisch Wald (6 dagen) stelt niets in vergelijking met Las Vegas. Er was bijna niemand; je kon een kanon afschieten en nog niemand raken. De boulevard was leeg, de meubels al ingepakt en de restaurantjes waren al gesloten. En dat begin september bij 28 graden: ONBEGRIJPELIJK. Zit jij beter!! Nog veel plezier en tot het volgende bericht.
Oom Jan. -
25 September 2008 - 09:00
Irene:
hey ilya
heb geen tijd om alles te lezen, we zitten nu in een i-net cafe in het noordoosten van maleisie. Super mooi hier!! geniet van alles daar aan de andere kant van de grote plas :P
X Irene -
25 September 2008 - 10:51
Masja:
Lieve Il,
Ik ben weer terug uit Mallorca en heb vandaag jou verhaal bestudeerd. Op de een of andere manier openen de foto's niet, die hou ik nog te goed. Maar je hebt de fotoruimte igg goed besteed!
Hopelijk ben je inmiddels weer een beetje bijgekomen van al het reizen en kom je de dagen op kantoor goed door. Ik mail je een dezer dagen zodat je weer ff afleidin hebt ;-)
We denken aan je!
liefs x je zus -
25 September 2008 - 14:35
Krista:
Heee Ilja..! Sow.. Heb eventjes een half uurtje bijgelezen! Wat maak jij ontzettend gave dingen mee daar zeg! Ben er stiekem wel een beetje jaloers op! Erg indrukwekkend! Hoop dat Liz en jij ook wel een beetje tijd samen door kunnen brengen, maar dat zal wel goed komen! In ieder geval veel plezier nog en ik kijk uit naar je volgende verhaal! xxxxx -
07 Oktober 2008 - 06:25
Jamie:
echt stoere fotos man!!! ziet er vet cool uit.