ADRES!!!
Door: Ilja
Blijf op de hoogte en volg Ilja
16 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Hollywood
Hier even een kort berichtje tussen mijn drukke werkdag door;). Wat heb ik het toch zwaaaaar hier!
Maar ik wil jullie even op de hoogte brengen van wat dingetjes hier:
We verhuizen zondag EINDELIJK uit onze krot en zullen in George town gaan wonen, wat bij Fort Lauderdale ligt. Omdat de post schijnbaar niet aankomt daar, mogen jullie (als jullie dat van plan zijn) alles wat je maar op wilt sturen naar het volgende adres sturen:
2206 Hollywood Blvd
Hollywood FL 33020
Dan heb ik ook nog twee andere kei leuke nieuwtjes (voor degene die nog niet Liz' verhaaltje hebben gelezen dan..) Maaaaar: Ilja Nooijen gaat haar rijbewijs halen!!! Ja ja, je leest het goed! Het is hier echt onmogelijk om ergens te komen zonder de auto. En we hebben nu al trauma's van die aftanse bussen hier, dus we hebben echt een auto nodig!
Onze baas betaald alles en wij hoeven alleen maar fftjes wat lessen te nemen..haha dat wordt nog wat! Omdat er op dit moment nog wat probleempjes zijn, moeten we nog even wachten, maar zodra we beginnen met lessen, zal ik jullie de komische verhalen niet laten ontgaan!
Het tweede nieuwtje is dat er weer een leuke reis in het verschiet ligt!Dit keer gelukkig geen vervelende Nederlanders, een taak als tolk en saai in mijn eentje..NEE Lizetje gaat lekker met mij mee!! Wij zullen een rondreisje maken door Mexico en Guatemala en gaan daar echt de meeste luie taak ever uitvoeren, namelijk hotels uittesten! Kan het nog beter?!
Zoals jullie merken, vermaken wij ons hier goed:D. Tot het volgende (uitgebreidere verhaaltje!) Ik wacht op een berichtje van jullie in de brievenbus!!!
Dikke knuffel uit Hollywood
16 Oktober 2008 - 17:18
Liz:
Heyyyy *Alweer de eerste!*
Wat een goed samengevat, kort verhaaltje! Leuk hoor om weer eens iets van jou te lezen :D!
Ik ben lekker klaar! He-he! Puf-Puf..Duurde even he...
Zullen we dan eens een frisse neus nemen? Misschien ook onze resultaten van vandaag op Suely's bureautje leggen? Moet ze er wel naar kijken ;)
Wij gaan binnekort lekker rondrijden in ons autotje en lekker naar MEXICOOoooo vet leuk! Heb er zin in!
Dikke zoen van mij!
16 Oktober 2008 - 17:36
Tomboo:
Hey wegpiraat!
Ik had inderdaad al ongeveer hetzelfde verhaaltje gelezen bij Lizette.
EINDELIJK een adres, ik zal eens kijken wat ik allemaal richting Amerika kan verschepen, bij Lizette had ik al een verlanglijstje gezien dus dat komt wel goed.
Relaxed dat jullie nu op eigen houtje het een en ander kunnen verkennen, wel zo prettig.
Veel plezier, niet teveel tequila's drinken daar want je moet ook nog terug...en tot bels vanavond!
Kus Tom
16 Oktober 2008 - 19:16
Jamie:
Hey hey, nou ben benieuwd of het aankomt en hoe lang het duurt zou morgen ff een kaartje kopen en van de week een leuk pakketje! Wel fijn dat jullie nu samen weggaan, veel gezelliger!! xxx -
17 Oktober 2008 - 05:53
Jan Nooijen:
Hoi Ilja,
Je gaar ''verhuizen ''
je rijbewijs halen,
En hotels kwalificeren!
Druk druk ,sucses!
Je kan het ; wilt het, en doet het.
Hier alles O. K. Geniet ; leer; en kom gezond terug!
Pluim en kus van Jan / Mieke Oss. -
17 Oktober 2008 - 11:41
Masja:
Ook voor mij was het geen spannend nieuws, want had de primeur al van jou in een email. En uiteraard had ik me ook al op Lizette's verhaal gestort...
Maar desalnietemin super geweldig voor jullie! Wat een mazzelaars zijn jullie toch ook :-P
Ennuh ik zal dan maar eens in actie komen zodat jullie strax wat te lezen hebben vanuit NL.
Papa en Mama zitten trouwens heerlijk in Barcelona. Het is daar nou rond de 25 graden, lekker he voor ze. Morgen avond komen ze terug. In het wat natte en koude Nijmegen. Al schijnt nu net ff lekker de zon.
Een dikke kus van mij!!!!
20 Oktober 2008 - 18:18
Maryes:
Wat ben je toch een bofferd! Naar Mexico en Guatemala. En wij vinden Barcelona al zo ver!
Ben je al bezig met je rijlessen en theorie?
Weet je wel dat je niet mag drinken als je autorijdt?
Dat zal straks niet meevallen als kersverse Bob.
Nou ja het is nog niet zo ver. Houd ons op de hoogte van je rijcapriolen oké?
liefs papa en mama.
20 Oktober 2008 - 18:33
Irene:
Heeyyyy Ilja,
wat een goede berichten daar vanaf de andere kant van het water :P!!! Een rijbewijs halen, en een mooi tripje naar midden amerika! goed bezig.
Grappig zeg, wij zijn ook in George town geweest. Dat is nl een grote stad op het eiland penang voor de kust van maleisie. Zondag zijn we weer teruggekomen. was echt een super reis...
geniet, geniet!!
groetjes Irene -
24 Oktober 2008 - 15:23
Koen:
Heey illis!
Haha wat een kaart!
Kreeg em gister pas binnen(duurde wel lang zeg)..
Hoeist weer daar?
Ik had trouwens nooit gedacht dat jij ooit aan je rijbewijs zou gaan beginnen:D!
Als jij nou weer eens een kaartje stuurt dan schrijf ik mn volgende reactie ;)
veel plezier en succes daar! x Koen